Detailhandelsvisie, detailhandelsnota, retail, marketing, vernieuwing, innovatie, gianotten, henk, vastgoed, conceptontwikkeling, consumentengedrag, onderzoek, advies, retailvisie, Onderzoek, advies, ondernemerschap, innovatie, belevingsonderzoek, consumentengedrag, experience, detailhandelsvisie, psychologie, marktonderzoek, beleidsonderzoek, trendstudies, management, organisatie, veranderingsmanagement, koopstromen, koopstroomonderzoek, Presentaties, ondernemerschap, innovatie, colleges, workshops, inleiding, workshop, voordracht, detailhandel, retail, trends, consumentengedrag, retailtrends, vastgoedmarkt, marketing, college, consumentenonderzoek, marktonderzoek, conceptontwikkeling, veranderingsmanagement, strategieontwikkeling, kennisuitwisseling, kennismanagement, theorie, praktijk, beslissingen, advies, research, management

Procesmanagement gemeente Rotterdam - Garma bv voor Onderzoek en Advies voor Retail, Innovatie en Ondernemerschap

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Procesmanagement Gemeente Rotterdam

In 2012 en 2013 is het aanbestedingsteam van de gemeente Rotterdam ondersteund in de kwalificatie- en dialoogfase van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Het project voorziet in een uitbreiding van Ahoy met een internationaal congrescentrum. Verder in een muziekhal, een bioscoop, een hotel en een vernieuwd winkelcentrum Zuidplein.

De looptijd van het project is 15 jaar. Het vraagt een investering van circa € 330 miljoen. Onze ondersteuning betrof het opstellen van het programma van eisen voor en een toekomstvisie op het winkelcentrum, de contacten met de eigenaren en Raad van Commissarissen van het winkelcentrum en het beoordelen van de voorstellen van de drie consortia in de dialoogrondes. Op 1 november 2013 is het project succesvol afgerond met de gunning ven de gebiedsontwikkeling aan een combinatie onder leiding van Ballast Nedam.
Bekijk hier de beelden van Hart van Zuid.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu